İskenderunspor’a 31’nci dakikada anlamlı mesaj

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden İskenderunspor, deplasmanda konuk olduğu Vanspor FK’ya 2-0 mağlup oldu. Aynı puanda 2 takımın mücadelesine sahne olan ve oldukça çekişmeli geçen maçta ev sahibi Bitexen Vanspor’un gollerini 45+2 ve 73’üncü dakikalarda Utku Şen kaydetti.

Atatürk Şehir Stadyumu’nda oynanan maç öncesi konuk ekip, İskenderunspor’u çiçekle karşıladı. Vanspor taraftarları ise tribüne çağırdıkları İskenderunsporlu futbolculara, depremden dolayı geçmiş olsun dileklerini karanfil atarak gösterdi.  Yeşilay öncülüğünde Van’da misafir edilen depremzede çocuklar ve ailelerinin de izlediği maçta Hatay’ın plakası olan 31’inci dakikada ise taraftarlar hep bir ağızdan, ‘Geçmiş olsun İskenderun’ tezahüratında bulundu. 

Van Emniyet Müdürlüğü ise karşılaşma için kente gelen İskenderunspor A.Ş takım kafilesini Van Ferit Melen Havalimanı’nda karşılayarak çiçek takdim etti ve geçmiş olsun dileklerini sundu. Emniyet ekipleri, “Teşkilatımız olarak depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz” dedi.