Minik Serçe, büyük yürek Hatay’da!

Ünlü sanatçı Sezen Aksu, Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Hatay’a gelerek hem yardım çalışmalarına katıldı, hem yardım gönüllüsü gençlerin koordinasyon merkezini ziyaret etti, hem de depremzedelere moral verdi. Hassa’ya bağlı Aktepe Mahallesi ile Antakya Expo’daki yardım ekipleriyle görüşen Aksu, çadır kentleri de gezerek depremzedelere moral ve destek veren Aksu daha sonra Ali İsmail Korkmaz’ın annesi Emel Korkmaz’ı ziyaret etti.

Yardım çalışmalarını sürdüren gönüllülerle buluşan ve teşekkürünü onlara sımsıkı sarılarak gösteren sevilen sanatçı, 10 günlük Hatay ziyaretinde büyük bir sevgiyle karşılandı ve gönüllere dokundu.

Sezen Aksu Hatay ziyaretini sosyal medya hesabından, yine kendi şarkısından ‘Ben böyle yürek görmedim, böyle sevgi’ notuyla paylaştı.

Ali İsmail Korkmaz’ın annesi Emel Korkmaz ziyaretini ise Ali İsmail Korkmaz’ın ağabeyi avukat Gürkan Korkmaz, sosyal medya hesabından paylaştı. Korkmaz yaptığı paylaşımda, “Minik Serçe, büyük yürek! Şarkılarıyla büyüyüp aşkı tanıdığımız Sezen Aksu’yu bugün yakından tanıma fırsatını yakaladık. 10 gündür Antakya’daymış, bugün bizi ziyaret etti. Samimiyetini gördük, alçak gönüllüğüne tanık olduk. “Sezen Ablamız” oldu; birlikte güldük, ağladık…” derken, Sezen Aksu’nun Gürkan Korkmaz’ın çocukları Ali Yusuf ve 3 aylık Barış Umut’u sevdiği, Barış Umut’u kucağına alıp şarkı söylediği ve  kulağındaki küpeyi ve tabletini de Ali Yusuf’a hediye ettiği öğrenildi.