Hatayspor’da yas var!

Depremde Antakya’da yıkılan rezidansın enkazı altında kalan Atakaş Hataysporlu futbolcu Christian Atsu’nun cansız bedenine ulaşıldı. 31 yaşındaki Ganalı futbolcunun Menajeri Nana Sechere, oyuncunun cesedine bu sabah ulaşıldığını söyledi.

Sechere, “Tüm iyi dileklerde bulunanlara, Christian Atsu’nun cesedinin bu sabah bulunduğunu üzülerek bildirmek zorundayım. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Bu vesileyle herkese duaları ve destekleri için teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.

Hatayspor Kulübü’nden yapılan açıklamada ise, “Göçük altında kalarak hayatını kaybeden futbolcumuz Christian Atsu’nun cenazesi memleketi Gana’ya gönderilmek üzere yola çıkmıştır. Seni unutmayacağız Atsu. Mekanın cennet olsun güzel insan. Üzüntümüzün tarifi yok. Huzur içinde uyu” ifadelerine yerverildi.

Hatayspor ayrıca, Altyapı kaleci antrenörü Hüseyin Danahaliloğlu, mutfak personelleri Suzan Berber ile A Takım malzeme sorumlularından Onur Akdeniz’in de hayatını kaybettiğini belirterek, “ Hüseyin Danahaliloğlu, Suzan Berber ve Onur Akdeniz’e yüce Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Sizi unutmayacağız Mekanınız cennet olsun. Her zaman kalbimizdesiniz” denildi.