Kara Kartallar Hatay’da

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulu üyeleri, depremden etkilenen Hatay’a gerçekleştirdiği ziyarette, hem bölgede inceleme yaptı, hem de siyah-beyazlı kulübün yürüttüğü yardım faaliyetlerini inceledi. Çebi ve beraberindeki heyeti Hatay Havalimanı’nda Adana Beşiktaşlı İş Adamları Derneği Başkanı Sitemkar Bolsoy ile İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal ve dernek üyeleri karşıladı.

Beşiktaş heyeti ilk önce Hatay AFAD Koordinasyon Merkezi’ne geçerek İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile bir araya geldi. Başkan Ahmet Nur Çebi, kulübün yürüttüğü yardım faaliyetleriyle ilgili olarak bilgiler verdiği İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya, yardımlarının devam edeceğini vurguladı.


Ziyarette; asrın felaketi nedeniyle bir yıllık bir yardım çalışması yapılacağının altını çizen ve yardımların devam etmesi gerektiğini belirten İçişleri Bakanı Soylu, Kulübün gerçekleştirdiği yardımlar nedeniyle Başkan Ahmet Nur Çebi’ye teşekkür etti.

Başkan Ahmet Nur Çebi veberaberindekiler daha sonra kulübün Antakya Atatürk Parkı’nda kurduğu çadır kenti ziyaret ederek, depremzede vatandaşlarımızla bir araya geldi ve yürütülen yardım faaliyetleri ile ilgili olarak gönüllülerden bilgiler aldı.

Depremzede vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, çocuklara hediyeler veren Başkan Çebi, “Çadır kent çok güzel olmuş. Beşiktaş’ın taraftarları özeldir ve duygusaldır. Gönüllülerimiz, depremin ardından duş dahi almadan burada görev yapıyorlar ama onlar herkesten temizler. Beşiktaş dernekleri de depremzede vatandaşlarımıza yardımcı olmak adına çalışıyorlar. Her renkten vatandaşımız yaraları sarmak için el birliğiyle yardım ediyor. Diğer kulüpler de güzel işler yaptılar” derken, çadır kentin kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ziyarette; Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Asbaşkan Serhan Çetinsaya, Dernekler ve Sosyal Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bayrak, Vodafone Park Stadyumu ve Taraftar İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bilgihan Sürmen, Kartal Yuvası ve Yerel Yönetim İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Şenol ile Beşiktaş Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi  Fırat Fidan da yer aldı.