MHP İl Başkanından mesaj; “Biz büyük bir aileyiz’

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun ve Belen İlçe Teşkilatları ile birlikte MHP Hatay İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay’ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

İskenderun MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, MHP Belen İlçe Başkanı Seyfullah Gürbüz, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin, İskenderun KAÇEP Başkanı Fatma Kaya, Ülkü Ocakları Başkanları Bünyamin Tubay ve Cihan Akyürekoğlu ile partinin yönetim kurulu üyelerinin de yoğun katılımıyla gerçekleşen ziyarette dostluk rüzgarları esti, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimlerin ve MHP’nin öneminin de değerlendirildiği buluşmada, İl Başkanı Fevzi Altay, “Belediye başkanlarımızla, belediye başkan yardımcılarımızla, ilçe başkanlarımızla, Türk hukuk enstitüsü başkanımızla, KAÇEP başkanlarımızla, ülkü ocakları başkanlarımızla, tüm yöneticilerimiz ve ülküdaşlarımızla biz büyük bir aileyiz. İskenderun, Belen, Arsuz hoşlar geldiniz, sefalar getirdiniz. Birlik ve beraberlik içinde olduktan sonra aşamayacağımız engel yoktur” dedi.