Sadık İnan, Karaağaç’ın abisiydi!

Karaağaç’ın en köklü ailelerinden İnan Ailesi’nin çınarı Sadık İnan, vefatının 5’inci gününde dualarla anılacak. 27 Ocak Cuma günü sabah saat 08.00’de mezarı başında anılacak olan Sadık İnan’ın ruhuna ithafen Övündük Mahallesi Taziye Evi’nde 14.00 – 18.00 saatleri arasında Kur’an-ı Kerim Hatmi okutulacak.

Karaağaçspor eski Kulüp Başkanı, iki dönemdir Atakaş Hatayspor Yönetim Kurulu Üyesi ve  Altyapı Sorumlusu Nevzat İnan ile Nihal Yılmaz ve Zuhal Sabahoğlu’nun babası Sadık İnan’ın taziyesi için sevenleri ve dostları aileyi hiç yalnız bırakmadı.

Dürüst ve babacan kişiliğiyle çok sevilen ve saygı duyulan Sadık İnan, 9 kardeşin en büyüğüydü ve saygın kişiliğiyle sadece kardeşlerinin değil Karaağaçlılar’ın da gönlünde ‘Sadık Abi’ olarak taht kurmuştu.

Övündük Mahallesi’nde bulunan Çok Amaçlı Taziye Salonu’nda(Karaağaçspor Tesisleri Yanı)  taziyeleri kabul eden İnan Ailesi’nin acısını siyaset, spor, bürokrasi, iş dünyası, esnaf, oda başkanları, sendika temsilcileri ve vatandaşlar olmak üzere binlerce kişi paylaştı.