Tosyalı Engelliler’de hedef belli!

HDI Sigorta Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi temsilcimiz Tosyalı İskenderun Engelliler Spor Kulübü, Türkiye’yi Avrupa kupalarında temsil etmek hedefiyle ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor.

4 Şubat’ta Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü maçıyla ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaparak Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyen kulüp, ligin ilk yarısını 7 galibiyet ve 6 mağlubiyetle kapatarak, puan tablosunda 7’nci sırada yer aldı.

Bazı maçları son saniye basketleriyle kaybetmelerine rağmen ilk yarıyı iyi yerde bitirdiklerini söyleyen Kulüp başkanı Suat Atasever, ikinci yarıda bunu telafi edebilecek güçlerinin olduğunu vurguladı.

Amaçlarının ligi ilk 5’te bitirmek olduğunu belirten Atasever, “Yeni bir transfer daha yaptık. İyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. İkinci yarıda kesinlikle Avrupa kupalarına katılmak için çabamızı sürdüreceğiz. Hedef maçlarımız var. Onları aldığımız takdirde kesinlikle önümüzdeki yıl ülkemizi Avrupa’da temsil edeceğimize inanıyorum. Sporcularımızın istek ve motivasyonu çok iyi” dedi.

Takım antrenörü Rıfat Atamer de bu yıl ilk defa Süper Lig’de mücadele etme şansı yakaladıklarını, istedikleri yerde olmadıklarını ifade ederek, amaçlarının ilk olarak play-off’a kalmak olduğunu dile getirdi.

Ellerinden geleni yapacaklarının altını çizen Atamer, “Bizimle eş değer olan 3-4 takım var. Gücümüzü biliyoruz. Onlarla yarışacağız. Evimizde oynayacağımız maçlarda rövanşı alıp ligi ilk 4-5’te bitirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.