Eğitim Sen’den vefa örneği

Eğitim Sen İskenderun Şubesi Üyeleri, 28’nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen gecede 2022 yılında emekliye ayrılan öğretmen arkadaşlarını teşekkür belgesiyle onurlandırdı.

Karaağaç’ta gerçekleşen Eğitim Sen’in kuruluş yıl dönümü kutlama yemeğine, eğitim sen şube yürütme kurulu üyeleri, temsilcilik yürütme kurulu üyeleri, eğitimciler ve emekliye ayrılan üyeler katıldı.

Eğitim Sen İskenderun Şube Başkanı Mustafa Ünsal’ın açılış konuşmasıyla başlayan gecede öğretmenler, gitar eşliğinde çalınan müziklerle gönüllerince eğlendi.

Eğitim Sen’in kuruluş yıldönümünü kutlayan İskenderun Şube Başkanı Mustafa Ünsal, daha sonra meslektaşlarıyla bir arada olmanın keyfini müzik eşliğinde çıkaran emekli öğretmenlere, üzerinde Eğitim Sen Genel Başkanı Prof. Dr. Nejla Kurul’un “Sendikal hak ve özgürlükler ile bilimsel, demokratik, laik ve anadilinde eğitim mücadelemize yaptığınız katkıları unutmayacağız. Mücadelemizin bundan sonraki döneminde de birlikte olacağımız inancıyla yaşamınızda başarılar dilerim” yazılı mesajının yer aldığı teşekkür belgelerini takdim etti.

Duygusal anların yaşandığı etkinlikte teşekkür belgelerini alan emekli öğretmenler, kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederken, kutlama yemeği müzik dinletisi ile son buldu.