İSTE’nin akademik kadrosunda 8 değişiklik!

İskenderun Teknik Üniversitesi(İSTE)’nde akademik kadro unvanı değişen 7 Doçent ve 1 Profesör olmak üzere 8 akademisyen için cübbe giydirme töreni düzenlendi.

Rektörlük Makamı’nda düzenlenen törende İSTE Rektörü Tolga Depçi, profesörlük kadrosuna atanan İSTE Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süha Orçun Mert ile doçent kadrosuna atanan Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Makina Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yıldız Koç, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi, Uçak Bakım ve Onarımı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sezer Çoban, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Mühendislik Temel Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Uğur Duran, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Doğan, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. İpek Abasıkeleş Turgut, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Mekatronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cağlar Conker ve Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Mekatronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Kaan Baltacıoğlu’na cübbelerini törenle giydirdi.

Kadro atamaları gerçekleşen akademisyenleri tebrik ederek, akademik ve bilimsel çalışmalarında başarılarının devamını dileyen Rektör Tolga Depci, İSTE’nin büyük bir aile olduğunu belirterek, akademik kadronun zenginleşmesinin İSTE’ye ve öğrencilere sunacağı katkıya dikkat çekti.