MHP Hatay’a yeni başkan

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanlığı görevine, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin takdir ve tensipleriyle, Mehmet Fevzi Altay atandı. 5 yıllık İl Başkanlığı görevinden 2023 Genel Seçimlerde Milletvekili aday adayı olmak amacıyla istifa eden Murat Adal’ın yerine ülkü Ocakları  ve İl Başkanlığı’nın yanısıra partinin her kademesinde özveriyle çalışan Altay’ın getirilmesi ülkücü camiada büyük bir sevinçle karşılandı.

Görevinden ayrılan Murat Adal ise kamuoyuna şu açıklamayı yaptı, “Değerli Yol ve Dava Arkadaşlarım, Kıymetli Hataylılar…

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanlığı görevimden Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin 1 Kasım 2022 tarihinde yapılan İl Başkanları Toplantısında vermiş oldukları talimat gereğince, Parti Tüzüğümüzün 94. maddesine istinaden 2023 Genel Seçimlerde Milletvekili aday adayı olmak niyeti ile ayrılmış bulunmaktayım. 5 senelik İl Başkanlığı görev sürem boyunca birlikte görev yaptığımız tüm teşkilat kademelerime teşekkürlerimi sunuyorum.

2023 yılında yapılacak olan ve ülkemiz açısından tarihi öneme sahip olan genel seçimlerde başarıya ulaşılması, yegâne istek ve amacımızdır. Bundan sonraki süreçte her zaman olduğu gibi şahsi ikbal gayesinde olmayacağımı, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendinin, Partimizin ve Teşkilatımızın emrinde olacağımı gururla ifade etmek isterim. Bana bu kutlu davaya hizmet etme imkânı sağlayan, desteklerini hiçbir zaman esirmeyen Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiye, Teşkilat Başkanımız Sayın Edip Semih Yalçın Bey’e, değerli divan üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi arz ederim. Omuz omuza yol yürüdüğümüz bütün yol ve dava arkadaşlarımdan, ülküdaşlarımdan ve bütün hemşerilerimizden helallik dilerim. Bizim de hakkımız varsa; herkese helal olsun. Allah’a emanet olun.”