İskenderunlu berberler, dayanışma gecesinde şov yaptı!

İskenderun Berberler ve Kuaförler Odası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Dayanışma Gecesi’nde saç tasarımlarıyla şov yapan bayan kuaförleri davetlilerden büyük alkış aldı.

Pandemi dolayısıyla verilen uzun bir aranın ardından tekrar bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayan berberler ve kuaförler, düzenlenen gecede doyasıya eğlenirken, hünerlerini sergilemeyi de ihmal etmedi.

İskenderun Berberler ve Kuaförler Başkanı Nurettin Tabaş ve yönetimi tarafından İsa Taş Plaza’da düzenlenen geceye İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Abdülkadir Teksöz, İskenderun Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Şaban Kekeç, İskenderun Ortodoks Kiliseleri Vakıf Başkanı Can Teymur, İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Zeki Altun, esnaf oda başkanları, berberler ve kuaförler katıldı.

“Sizleri temsil etmekten onur duyuyorum”
İskenderun Berberler ve Kuaförler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Akıncı’nın sunuculuğunu üstlendiği gecenin açılış konuşmasını İskenderun Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nurettin Tabaş yaptı.
Berberler ve kuaförler arasındaki birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu daha da güçlendirmek amacıyla biraraya geldiklerini ifade eden Başkan Tabaş, “O kadar güzel bir meslek icra ediyoruz ki onur ve gurur duyuyoruz. Bu gece esnaflar arasında dostluk ve kardeşlik bağlarının pekiştirilmesi, daha sağlam ve güçlü birlikteliklerin kurulması amacıyla düzenlendi. Bizim kültürümüzde dostluk var, dayanışma var, kardeşlik var, edep var, ahlak var. Ben bugüne kadar vermiş olduğunuz tüm desteklere teşekkür ediyorum ve sizleri temsil etmekten onur duyuyorum” dedi.

İskenderun Berberler ve Kuaförler Başkanı Nurettin Tabaş, geceye katılan İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Abdülkadir Teksöz, İskenderun Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Şaban Kekeç, İskenderun Fırıncılar Odası Başkanı Mahmut Şenöz, İskenderun Ortodoks Kiliseleri Vakıf Başkanı Can Teymur, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a plaketle teşekkür etti.

Plaket töreninde kısa bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, “Başkanımıza teşekkür ediyorum bizleri sizlerle buluşturdu. Üç ay sonra görev süresinin dördüncü yılını tamamlayıp, beşinci yılına gireceğiz. Bu dört yıl içerisinde esnafımızın ticaret erbabımızın yanında olmaya çalıştık. Bu süreçte bizlere vermiş olduğunuz destek için hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Gecenin ilerleyen saatlerinde farklı saç modelleri ile sahne alan berber ve kuaförler ise yaptıkları şovlarla büyük alkış aldı.
Gece, daha sonra müzik eşliğinde berber ve kuaför camiasının gönüllerince eğlenmesiyle devam etti.