Benzin kapağı içerisinde uyuşturucu çıktı

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü, 3 ayrı mahallede uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik düzenlediği operasyonda 5 kişiyi gözaltına aldı.

Dumlupınar, Gültepe ve Sarıseki Mahallelerinde uyuşturucu şüphelilerine yönelik belirlenen adreslerde ve durdurulan bir otomobilde narkotik köpeğiyle yapılan aramalarda farklı çeşit ve miktarlarda uyuşturucu, av tüfeği ve hassas terazi ele geçirildi.

Dumlupınar Mahallesi’nde O.A’nın  ikametinde 2620 gram esrar ve 1 adet hassas terazi ile İ. B.’nin ikametinde 3 adet captagon, 3 gram metamfetamin, 2 gram sentetik kannobinoid, 3 gram esrar, 4 gram kenevir tohumu, 1 adet payp ele geçiren ekipler, L.Y.’nin Gültepe Mahallesi’ndeki evinde 66 adet captagon, 23 gram esrar, 1 adet av tüfeği, 4 adet kartuş ele geçirdi.

İskenderun Polisi ayrıca, Sarıseki Mahallesi’nde durdurulan içerisinde N.E. ile A.A.’nın bulunduğu 34 plakalı araçta yapılan aramada da benzin depo kapağı içerisine gizlenmiş vaziyette 67 gram metamfetamin ile 10 gram kokain buldu.

Olaylarla ilgili olarak gözaltına alınan 5 kişi haklarında TCK 188. maddeden adli işlem yapılarak adli makamlara sevk edildi.