Samandağ Ali’ye ağladı

Ankara’da dün geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren 29 yaşındaki Samandağ Belediye Meclis Üyesi avukat Ali Ercan Özen’in cenazesi memleketi Samandağ’da gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Ankara’da dün geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren 29 yaşındaki avukat Ali Ercan Özen’in cenazesi memleketi Hatay’ın Samandağ ilçesinde toprağa verildi. ( Hikmet Say – Anadolu Ajansı )

Özen’in Naaşı Samandağ Devlet Hastanesi’nden alınarak çarşıdaki evine getirildi. Daha sonra Samandağ Adliyesi’nde düzenlenen törenin ardından Özen’in cenazesi, kılınan namazın ardından Çiğdede Asri Mezarlığı’nda defnedildi.

Törene Özen’in ailesi ve yakınlarının sıra Samandağ Kaymakamı Murat Kütük, Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, Samandağ Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Onurkan Gülderen, Hatay Barosu Başkanı Cihat Açıkalın, siyasi parti temsilcileri ve meslektaşları katıldı.

Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, duyduğu üzüntüyü şu ifadelerle dile getirdi, “Güler yüzlü ve sevecen tavırlarıyla herkesin gönlünde taht kuran, çok değerli kardeşimiz, yol arkadaşımız, Meclis Üyemiz Av. Ali Ercan Özen’i kaybetmenin çok derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve tüm sevenlerine sabır, metanet ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, ruhu şad olsun. Hepimizin başı sağ olsun” dedi.

Hatay Barosu Başkanı Cihat Açıkalın da, Özen’in ailesine ve hukuk camiasına başsağlığı dilerken, “Meslektaşımız Av. Ali Ercan Özer’i elim bir trafik kazasında kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Meslektaşımıza Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dilerim. Başımız sağolsun. Ruhun şad olsun kardeşim” dedi.