İskenderun’da narkotik başarı belgelendi!

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek,  ilçede vatandaşların huzur ve güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin görev yapan narkotik suçlarla mücadele ekibini başarı belgesi ile ödüllendirdi.

Özellikle son günlerde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında büyük bir özveriyle, fedakarca görev yapan ekiplerin çabasını takdir eden Kaymakam Demiryürek, ekipleri başarılı çalışmalarından dolayı tek tek tebrik etti.

Kaymakamlık makamında gerçekleşen törende, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’in şahsında ilçede uyuşturucu, kaçakçılık, hırsızlık gibi halkın can ve mal güvenliğini ilgilendiren önemli olaylara göz açtırmayan kolluk kuvvetlerine belgelerini takdim eden Kaymakam Demiryürek, “İskenderun Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan polis memurlarımızı, narkotik suçlarla mücadelede göstermiş oldukları üstün gayret ve fedakarane çalışmalarından dolayı “Başarı Belgesi” ile ödüllendiriyoruz. İlçemizde narkotikle mücadele eden kolluk kuvvetlerimizi olağanüstü gayretleri için tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” derken,  polis ekiplerine görevlerinde kolaylıklar diledi.

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş de Kaymakam Demiryürek’e teşekkür ederken, ilçedeki huzur ortamının bozulmasına asla müsaade etmeyeceklerini ifade ederek, başarı belgesi ile ödüllendirilen personelini ayrıca tebrik etti.