Yeni rektör, öğrencilerle yemekhanede buluştu

Mustafa Kemal Üniversitesi’nin yeni Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren, öğrenci yemekhanesini ziyaret ederek, öğrencilerle birlikte yemek yedi. Öğrencilerin kampüs ve eğitim hayatına yönelik önerilerini, talep ve memnuniyetlerini dinleyerek tebrikleri kabul eden Rektör Eren, “Biz, hep birlikte büyük bir aileyiz” dedi.

Öğrencinin merkezde olduğu bir yönetim anlayışı uygulayacağını ve sürekli bir araya geleceklerini söyleyen Rektör Eren, “Bizler eğitim-öğretim kalitemizi, fiziksel ve teknolojik altyapı ihtiyaçlarımızı hızla karşılamanın, sorunlara yapıcı çözümler üretmenin, kurumsal kapasiteyi geliştirmenin, huzurlu ve herkesi kucaklayan bir yönetim anlayışını yerleştirmenin gayreti içinde olacağız. Bu üniversite, bu akademik ve idari kadrolar ve her türlü fiziki alt yapı, öncelikle geleceğe ilişkin kariyer hayallerini ve umudunu bizlere bağlayan siz öğrencilerimiz içindir. Bu nedenle üniversitemizi tercih eden, hayallerini ve umutlarını bize bağlayan öğrencilerimize değer katma şiarıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Öğrencilerin talebi ve Rektör Prof. Dr. Veysel Eren’in talimatlarıyla öğle yemeği saatleri 15 Aralık 2022 itibariyle bir saat uzatılarak 11:00-15:00 olacak şekilde yeniden düzenlendi.