Kırıkhan Belediye Başkanı işçilerin yanında

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhun Yavuz, Kültürhan Projesi’nin temel dökme çalışması için gece mesaisi yapan işçilerle sabahlarken, onlarla birlikte tenekede ateş yakarak ısınmaya çalıştı.

İçerisinde bulunan sergi salonu, kütüphane, sanat galerisi ve mağazalarla şehrin sosyal hayatını bir merkezde toplayacak olan proje kapsamında Hatay’ın en büyük kütüphanesinin temel betonu bitmeden evine gitmeyen Başkan Yavuz, sabah saat 04.30’a kadar çalışmaların başında bizzat durdu.

Projenin vatandaşlar için önemli bir merkez olacağını söyleyen Başkan Yavuz, “İnsanoğlu ancak gecenin yolunu izleyerek günışığına ulaşabilir. Milletimizi ve hemşerilerimizi gün ışığına ulaştırmak için gecenin yolunu izleyerek Kültürhan projemizin temel dökümüne an itibari ile devam ediyoruz. Gece ayazında, soğuk hava şartlarına rağmen emekçi personellerimizle Kültürhan Projemizin temel dökme çalışmalarına devam ediyoruz. Bu güzel projemizin hayata geçmesinde emeği geçen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere ilgili Bakanlarımıza, Milletvekilimiz Hüseyin Yayman’a, ilçe başkanımız Ömer Erdal Çelik’e ve temel betonu dökme çalışmalarında fedakârlık yaparak sabaha kadar çalışan bütün Belediye personellerimize teşekkür ederim” Dedi.