İskenderun Kaymakamı tam bir ‘Demiryürek’!

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Söz Gazetesi ziyaretinde ilçedeki yerel basının etkin gücüne değindi. Söz Gazetesi Sahibi Şehmus Aslan ile birlikte keyifli bir sohbet ortamında biraraya gelen Kaymakam Demiryürek, göreve yeni başlamasına rağmen yaptığı ziyaretlerde ve ilçedeki gezilerinde vatandaşlar tarafından tanınmasını İskenderunluların medyayı takip etme potansiyeline bağladı.

İlçedeki hizmetleri yaparken, bir yandan da kurumlara ziyaretler yaptığını, bu kapsamda da basın kuruluşlarını da ziyaret ettiğini belirten Demiryürek,  İskenderun Basınının yapmış oldukları tüm faaliyetleri en iyi şekilde kamuoyuna yansıttığını belirtti ve Söz Gazetesi’ne yayın hayatındaki başarılarının devamını diledi.

İskenderun’un barış ve hoşgörü timsali bir ilçe olmasının yanı sıra, ekonomi, sanayi, ticaret, tarihi ve kültürel yapısının zenginliği, halkı bakımından da güzide bir ilçe olduğunu da vurgulayan Kaymakam Demiryürek, burada görevde olmaktan mutluluk duyduğunu da sözlerine ekledi.

Söz Gazetesi Sahibi Şehmus Aslan da, Kaymakam Demiryürek’i ağırlamaktan onur duyduğunu belirterek, göreve başlayalı 3 ay olmasına rağmen İskenderun’da 3 yıldır görev yapıyormuş bir izlenim yarattığını söyledi ve ilçeye çok güzel hizmetler yapacağına olan inancını dile getirdi.