Karamağara ziyaretçilerini büyüleyecek!

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, deniz turizmine canlılık kazandıracak olan Karamağara  Dalış Akademisi’nin inşaat çalışmalarını inceledi.

Karamağara Dalış ve Yat Turizminin Geliştirilmesi Projesi kapsamında yapılan yol çalışması ve inşa edilen Dalış Akademisi binasında gelinen son durumu denetleyerek, yetkililerden bilgi alan Başkan Yalçın, proje tamamlandığında mavi ve yeşilin her tonunu barındıran Karamağara’nın deniz ve dalış severler için önemli bir lokasyon olacağını söyledi.

Saklı cennet olarak anılan Karamağara’da deniz turizmini canlandırmak için çalışmaların devam edeceğini söyleyen Başkan Yalçın, “İlçemiz Karamağara bölgesinde, Dalış ve Yat Turizminin Geliştirilmesi Projesi kapsamında yapılan yol genişletme çalışmaları tamamlandı. Kilit taşı kaplaması devam ederken, Dalış Akademisi binamızın üst çelik tabyaları da bugün monte edildi. Bu projenin hayata geçirilmesinde öncü olan ve tüm projelerimizde desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Hatay Valimiz Sayın Rahmi Doğan’a ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı’na teşekkürlerimizi sunarız” dedi.