İletişim Bölge Müdürü, gazeteciler için sahada

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürü Ali İmran Turgut, Protokol Müdürü Fransızca Mütercim Tercümanı Öner Bozkurt ile birlikte İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. İGC Başkanı Diyap Atar ve basın mensupları tarafından karşılanan Ali İmran Turgut, İGC Basın Merkezi binasını gezerken ‘Cemiyet binasının yeri, konumu ve görünümü beni heyecanlandırdı. Böylesi tarihi ve güzel bir binanın sizlerin elinde değerlenmesi beni mutlu etti” diyerek, binaya hayranlığını dile getirdi.

Gazetecilerin sıkıntılarını dinlemek ve sorunları çözmek amacıyla ziyaretler gerçekleştirdiğini ifade eden Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürü Ali İmran Turgut, “Göreve geldiğim günden bu yana sahada çalışmalar yapmaya özen gösterdim. Bu açıdan birçok yeri ziyaret ederek, gerçek gazetecilerin sorun ve sıkıntılarını dinlemek ve onların sorunlarına çözmek üretmek için onlarla bir araya geldim. Bugün de İskenderun’da İGC basın binasında siz değerli basın mensubu arkadaşlarımla birlikteyim” dedi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ise, “Göreve geldiğiniz günden bu yana yaptığınız çalışmaları taktir ile karşılıyoruz. Bizlere oldukça yakın bir çalışma yapıyorsunuz. Sıkça bir araya gelmek doğru iletişimi de beraberinde getiriyor. Sizleri burada ağırlamaktan onur duyduk” şeklinde konuştu.

 Yapılan konuşmaların ardından Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yenilenen basın kartları, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürü Ali İmran Turgut tarafından İGC üyelerine takdim edildi.