Öğretmenler sahada rakip tanımadı!

İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen ‘24 Kasım Öğretmenler Günü Öğretmenler Arası Futbol Turnuvası’ oldukça renkli görüntülere sahne oldu.

Öğretmenler arasında birlik, beraberlik, dostluk ve kardeşlik duygularının pekiştirilmesi Pirireis Mahallesi’nde bulunan İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü sentetik yan sahasında oynanan maçların ardından dereceye giren takımlara madalya ve kupaları İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz ve İskenderun İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel tarafından takdim edildi.

İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, öğretmenlerin ‘Öğretmenler Günü’nü kutlayarak, “Düzenlenen futbol turnuvamız; öğretmenlerimiz arasında centilmence, birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleşti. Sporun dostluk ve kardeşlik olduğunun ispatı olan bu turnuva herkese örnek teşkil etti” dedi.

İskenderun İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel ise, sahada ve tribünde sporun birleştirici gücünün en güzel örneklerinden birinin yaşandığını belirterek, turnuva sonunda herkesin şampiyon olmak istediği ama önemli olanın fair-play ölçüsünde bir mücadele verilmesi olduğunu ifade etti. Turnuvaya gösterilen ilgiden ve önemden dolayı tüm öğretmenlere teşekkür eden Gündel,  öğretmenlerin öğrencilerine centilmenlik konusunda da güzel bir örnek olduklarını belirterek, bütün öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı.