İskenderun çocuk sesleriyle yankılandı!

İskenderun Kaymakamlığı, İskenderun Belediyesi ile İskenderun SHM Müdürlüğü’nün işbirliğiyle 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar için barış ve huzur dolu bir gelecek temennisiyle beyaz güvercin uçuruldu.

Atatürk Anıt Alanı’nı  binlerce çocuğun velileriyle birlikte süslediği şenlikte, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, oğlu ile birlikte sevgi dolu yürekleri ve gülen yüzleriyle de dünyaya anlam katan geleceğimizin teminatı olan çocukların mutluluklarına ortak oldu.

Animasyon gösterileri, eğitici ve eğlenceli birbirinden farklı aktiviteler, yüz boyama, eğlenceli müzikler, ikramlar ve sürprizlerle gerçekleşen şenlikte çocuklar gönüllerince eğlenirken, veliler hem keyifli anlar yaşadı, hem de güneşli havanın keyfini çıkardı.

Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, İskenderun Sosyal Hizmetler Müdürü Yılmaz Balaman, Müftü Osman Şekerci, kurum müdürlerinin de katıldığı şenlikte kısa bir konuşma yapan Kaymakam Demiryürek, “Hayat çocuklarımızla güzel, çocuklarımızla anlamlı. Çocuklar bizim geçmişte mutluluk, geleceğe umut kaynağımız. Çocuklar şunu bilmelidir ki, biz her zaman onların yanında, onlar için gayret ediyor olacağız” dedi.