TÜRSAB, çocukları sevindirdi

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği(TÜRSAB) Hatay Başkan Yardımcısı İbrahim Yavuz ve beraberindeki yöneticiler, Sevgi Evleri’nde kalan çocuklara unutamayacakları bir gün yaşattı. İskenderun’da gönüllerince eğlenen çocuklarla gezen İbrahim Yavuz, zaman zaman duygulu anlar yaşadı.

İskenderun Belediye Meclisi’nin başarılı üyelerinden İbrahim Yavuz’un, kimsesiz çocuklarla birlikte mutlu olması ve tüm etkinliklerde çocukların mutluluğu için çabalaması dikkatlerden kaçmadı.

Sevgi Evleri’nde kalan çocukların mutluluklarına destek veren Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Hatay Valiliği, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve emeği geçenlere teşekkür eden Yavuz, “Bu güzel çocuklarımızın, hepimizin sevgisine ve ilgisine ihtiyaçları varken verilen tüm desteklere şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Türkiye’nin güçlü yarınları için çocukların mutlu olmaları gerektiğine dikkat çeken İbrahim Yavuz, “TÜRSAB Hatay Bölge Temsil Kurulu olarak İskenderun Sevgi Evleri’nde yaşayan kardeşlerimize yalnızlık hissini kısa zaman dahi olsa unutturabilmek, gönüllerine dokunabilmek, onlar için her daim var olduğumuzu göstermek adına bu etkinlikleri düzenledik” mesajı verdi.

Çocukların gizliliğini korumak için onlarla fotoğraf karelerinde bulunmadıklarını da söyleyen Yavuz, tüm kurumların ve işadamlarının çocuklara destek vermeleri gerektiğini hatırlattı.

Çocuklar; İskenderun Kitap Fuarı, Lunapark ve Deniz Müzesi gezileri ile yemek programında gönüllerince bir gün geçirdi.