Kırıkhan’da radyoloji çalışanlarının yüzü güldü

Sağlık-Sen Kırıkhan Şube Başkanı Hasan Türk, 8 Kasım Dünya Radyoloji günü kapsamında Kırıkhan Devlet Hastanesi Radyoloji bölümü çalışanlarına pastayla jest yaptı. Hastalıkların tanı ve tedavisinde özveriyle çalışan Radyoloji uzmanları, teknikerleri ve teknisyenlerinin gününü hep birlikte pasta keserek kutlayan Türk, radyoloji çalışanlarının sağlık sisteminin en önemli parçası olduğunu ifade etti.

Çalışanların sorunlarını bildiklerini ve çözümü konusunda da gerekli çalışmaları yaptıklarını anlatan Türk, “Sağlık alanında tüm branşların vazgeçilmezi radyoloji tanı, teşhis ve tedavi yöntemlerinin belirlenmesinde oldukça büyük önem arz etmektedir. Bu durum tüm sağlıkçılarımız gibi Radyoloji branşında da emek veren tüm arkadaşlarımızı önemli ve özel kılmaktadır. Sağlık-Sen Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası olarak, tüm sağlık çalışanlarımızın olduğu gibi radyoloji bölümünde görev yapan arkadaşlarımızın da yanındayız. Hastalıkta ve sağlıkta, erken teşhiste ve acil müdahalede, her zaman ve her koşulda fedakarca görev yapan radyoloji çalışanlarımızın 8 Kasım Dünya Radyoloji Günü kutlu olsun” dedi.

Radyoloji çalışanlarını bu özel ve anlamlı günlerinde yalnız bırakmayan Kırıkhan Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Abdullah Denizoğlu da tüm radyoloji çalışanlarının Dünya Radyoloji Günü’nü kutlayarak, çalışmalarında kolaylık ve başarılar diledi.

Kırıkhan Devlet Hastanesi Radyoloji bölümü çalışanları da Sağlık-Sen Kırıkhan Şube Başkanı Hasan Türk’e jestinden dolayı teşekkür ederek, hatırlandıkları için çok mutlu olduklarını dile getirdi.