Erzin Küçük Sanayi Sitesi’nde mutlu son

Erzin’nin  ticari hayatını hareketlendirecek ve yükselen değerine değer katacak olan Küçük Sanayi Sitesi’nin temeli törenle atıldı. Hatay Valisi Rahmi Doğan ve Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu’nun  ilk harç için butona bastığı açılışa Erzin Kaymakamı Osman Demir, Erzin Küçük Sanayi Başkanı İrfan Bila, siyasi parti ilçe başkanları, daire müdürleri, sanayiciler ve vatandaşlar katıldı.

Hanifi Soylu Bulvarı, Ernar Paketleme Fabrikası karşısında 56 dönümlük arsada temeli atılan küçük sanayi sitesi ile Erzin’in modern bir sanayi sitesine kavuşacağını ifade eden Vali Rahmi Doğan, “Küçük Sanayi Sitesinin başta ilimize, Erzin ilçemize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Sanayi sitesinin hayata geçmesinde emeği bulunanlara teşekkür ediyorum” derken, kurulacak olan sanayi sitesi ve OSB’lerin Hatay ekonomisine katkısına dikkat çekti.

Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu da ilçe ekonomisinin gelişmesi için esnaflar ve iş insanlarıyla iş birliği içerisinde olmaya devam edeceklerini belirterek,  “Yılların özlemine son verecek olan küçük sanayi sitemizin temel atma töreni aşamasına gelmesinde emeği geçen başta Küçük Sanayi Sitesi Başkanımız İrfan Bila ve yönetimine, Sayın Valimiz Rahmi Doğan’a, milletvekillerimize, büyükşehir belediye başkanımıza, bakanlarımıza, sanayi esnafına, il ticaret müdürümüze, HATSU genel müdürümüze, önceki dönem belediye başkanlarımıza, adını sayamadığımız veya unuttuğumuz emeği geçen kim varsa herkese ve açılışa katılan tüm haziruna teşekkür ediyoruz” dedi.

Yapılan konuşmalar ve dua okunmasının ardından, Vali Doğan ve Başkan Elmasoğlu alkışlarla ilk harç için butona bastı.