Altınözü’nde bir yiğit daha düştü toprağa…

Irak’ın kuzeyinde terör örgütü mensuplarının üs bölgesine açtığı ateş sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er İsmail Esmer’in cenazesi, memleketi Altınözü’nde toprağa verildi.

Hatay’ın aynı ilçesine bir gün arayla Kuzey Irak’ta devam eden Pençe Kilit Operasyonu’ndan ikinci şehit ateşinin düşmesiyle yürekleri daha da dağlayan cenaze törenine şehidin babası Mehmet ve annesi Meryem Esmer ile yakınları, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı İsmail Ergüneş, Vali Rahmi Doğan, AK Parti Hatay milletvekilleri Hüseyin Yayman ve Hacı Bayram Türkoğlu, CHP Hatay milletvekilleri İsmet Tokdemir ve Suzan Şahin, 6. Kolordu Komutanı Korgeneral Metin Tokel, askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar katıldı.

Bekar olduğu öğrenilen Şehit Esmer’in (23) Türk bayrağına sarılı naaşı, cenaze töreni için Altınözü ilçesi Tokdemir Mahallesi Mezarlığı’na götürüldü.

İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili’nin kıldırdığı cenaze namazının ardından Esmer’in naaşı, Tokdemir Mahalle Mezarlığı’nda defnedildi.

Cenaze töreninin ardından şehidin ailesine sabır ve taziyelerini ileten Vali Rahmi Doğan ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yrd. İsmail Ergüneş, şehidin naaşının üzerine örtülen Türk Bayrağını babası Mehmet Esmer’e teslim etti.