Haydi Karaağaç, ‘Kan dostlarımıza katıl’

Türk Kızılayı Hatay Şubesi,  ‘Kan Dostlarımıza Katıl’ sloganıyla başlattığı kampanyada kan bağışçılarını 5. kez Karaağaç’ta harekete geçirmeye hazırlanıyor.  Türk Kızılayı’nın Karaağaç Mahallesi’nde düzenleyeceği Geleneksel Kan Bağışı Kampanyası’nın beşincisi 29 Ekim 2022 Cumartesi günü 11.00 – 18.00 saatleri arasında Karaağaç Semt Pazarı’nda düzenlenecek. Kızılay’ın kan ihtiyacına destek olmak isteyen vatandaşları buluşturacağı Kan Dostum isimli kampanyayla ‘Bir Kan Üç Can’ çağrısı ile bir ünite kanın 3 kişinin hayatını kurtardığına dikkat çekilecek.

Kızılay Hatay Şubesi Teşkilat üyeleri Vedat Tosun, Hasan Büyük ve Muharrem Özbakış, Karaağaçta geleneksel hale gelen kan bağışı kampanyasına davette bulunmak amacıyla Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gün, İskenderun Kent Konseyi Başkanı ve  İSTE Öğretim Üyesi Vahit Çalışır ile birçok kurum ve kuruluşu ziyaret etti.

Kızılay Teşkilat üyeleri, herkesin 29 EKİM Cumhuriyet Bayramı’nı da kutlarken, bu özel günde herkesi Karaağaç Mahallesi Semt Pazarında düzenlenecek olan kan bağışı kampanyasına hem kan vermeye, hem kan dostu olmaya davet etti.