Bu buluşma İskenderun’un geleceği için

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası(İTSO) seçimlerinde etkin rol oynayan Akdeniz Tüccar ve Sanayici İş İnsanları Derneği(ATSİAD) Başkanı Mithat Ceritbinmez, güven tazeleyen Başkan Levent Yılmaz ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İki başkanın sevgiyle kucaklaştığı buluşma ileriye dönük yapılacak çalışmaların bir başlangıcı olarak nitelendirilirken, İskenderun ekonomisi ve iş dünyasına adına da güç birliği mesajları verdi.

ATSİAD Başkanı Mithat Ceritbinmez ve yönetimini, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ile birlikte Meclis Başkanı Zeki Altun ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

ATSİAD Başkanı Mithat Ceritbinmez, İTSO Başkanı Levent Yılmaz şahsında yeni yönetimi tebrik edip, başarılar dilerken, “Şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına bir kez daha İTSO Yönetim ve meclisini kutlar yeni dönemde bölgemiz ekonomisine değer katacak çalışmalar gerçekleştirmenizi temenni ederiz. Her zaman ATSİAD olarak bölgemizin ekonomik, sosyal ve kültürel yönden gelişimine katkı sağlayacak çalışmalar içerisinde ortak hareket edeceğimizi de belirtmek isterim” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz da, “Üyelerimiz ve yönetim kurulumuzun teveccühleri ile üçüncü kez Yönetim Kurulu Başkanı seçildiğim için mutluyum. Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimiz ekonomisine değer katacak projeler üretmek için çalışacağız. ATSİAD ile birlikte gerçekleştirilecek projelerde de birlikte hareket edebiliriz. Burada önemli olan şehrimiz ekonomisine birlikte katkı sağlamak olacaktır” dedi.

Ziyaret sonrasında ATSİAD Başkanı Mithat Ceritbinmez İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a çiçek takdim ederken, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz da ATSİAD Başkanı Mithat Ceritbinmez’e günün anısına plaket takdim etti