Arsuz Halkı, balık çiftliği için ses verecek!

Trend Deniz Ürünleri ve İnş. Tic. Ltd. Şti. tarafından Arsuz Pirinçlik açıklarındaki balık üretim alanını yaklaşık 7 kat arttırmayı hedeflediği Alan Değişikliği ve Kapasite Artışı Projesi’ne ilişkin Halkı Bilgilendirme Toplantısı Arpaderesi Mahallesi’nde düzenlenecek.

Pirinçlik açıklarında 30 bin metrekare alanda faaliyet gösteren Trend Deniz Ürünleri ve İnş. Tic. Ltd. Şti.’nin yüzey alanını 216 bin metrekareye çıkarma talebiyle devam eden ÇED süreci kapsamında 1 Kasım Salı günü saat 13.00’te Arpaderesi Mah. Pamir Sok. A/No:2 adresindeki BlueSea Cafe Toplantı Yeri’nde gerçekleşecek olan toplantıya Pirinçlik ve Arpaderesi Mahalleleri muhtarlıkları önünden saat 12:30’da servis kaldırılacak.

Halkın Bilgilendirilmesi ve Sürece Katılımı Toplantısı, Pirinçlik Mahallesi Deniz Açıkları Mevkii’nde “Trend Arsuz Deniz Balıkları Yetiştiriciliği Alan Değişikliği ve Kapasite Artışı” projesi için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla düzenlenecek.