NOVA, bir klinikten çok daha fazlası

Uzman Doktor Hatice Bayar Açık ve Uzman Doktor Cem Kurt’un beraber kurduğu Antakya’nın İlk ve Tek Çocuk Kliniği olma özelliğini taşıyan NOVA Çocuk Kliniği hizmet vermeye başladı.

Fevzi Çakmak Mahallesi Hastane Caddesi Abdulhay Apartmanı Kat:-1 Antakya/Hatay Adresinde hasta kabulüne başlayan Uzman doktorlar, sağlıklı çocuk izlemi, uyku danışmanlığı, emzirme danışmanlığı, 5 dakikada sonuçlanan kan, idrar ve hızlı gaita testleri, kan almadan cilt üzeri sarılık ölçümü gibi hitmetlere vatandaşların kısa sürede ulaşmasına imkan tanıyacak.

Hatice Bayar Açık ve Uzman Doktor Cem Kurt,  kliniklerinde tüm özel aşıların temin edilip, uygulamalarının ücretsiz yapıldığını belirterek, “Kliniğimizde sigara ve alkol bırakma, zayıflama, detoks ve alerji için biorezonans uygulamalarının yanısıra rota, menenjit, rahim ağzı kanseri aşısı ve grip aşısı bulunmakta olup bir gün önceden randevu alınması halinde, uygulaması ücretsiz şekilde yapılmaktadır. Biorezonans uygulamaları randevulu olup, yapılacak işlem ile ilgili bir ön görüşme ve bilgilendirme sonrası uygulanacak seanslar belirlenmektedir. Biorezonans ile tek seansta sigara bırakma, alkol ve madde bağımlılığı terapisi, detoks ve alerji tedavileri, kilo verme uygulamaları da gerçekleştireceğiz.  4-36 ay arası çocuklarda uyku düzensizliği, uyku problemi olan hastalarda uyku danışmanlığı, anne sütü ile beslenen çocuklarda yetersiz beslenme, emme problemleri ile ilgili emzirme danışmanlığı da vermekteyiz. Kliniğimizde kan almadan, kızıl ötesi ölçüm ile hassas şekilde yeni doğan bebeklerimizin sarılığı da Antakya’da ilk defa ölçülemeye başlanmıştır” dedi.