22-23 Ekim’de Altınözü’ne davetlisiniz!

Altınözü Kaymakamlığı ve Belediyesi iş birliğinde bu yıl 6’ncısı düzenlenecek olan Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali 22-23 Ekim’de gerçekleştirilecek.

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, festival öncesi hazırlık çalışmalarını saha ekibiyle birlikte yerinde incelerken, yılın ilk zeytin hasadıyla başlayacak festivale Bütün Hataylıları davet etti.

“Sahne Adamı” Doğukan Alsay’ın sunuculuğunda birbirinden güzel etkinliklerle dopdolu geçecek festivalde halkla buluşmak için sabırsızlandıklarını ifade eden Sarı, Türkiye Aşçılar Federasyonu Başkanı Zeki Açıkgöz, Yemek program yapımcısı Turgay Başyayla, Doğa Çitçi ve Sahrap Soysal ile söyleşilerle renklenecek olan festivalde ünlü sanatçı Rafet El Roman ile Tuğçe Kandemir’in de konser vereceğini belirtti.

Kortej yürüyüşü, zeytin kırma yarışması, atölye çalışmaları, en güzel traktör süsleme, zeytin yeme yarışları, Colorfest, survivor, Rampa Show, şişme oyun parkları gibi çocuklara ve gençlere yönelik çok güzel yarışmaların de yer alacağı festivalde Başkan Sarı ayrıca, Altınözü Bisiklet Yolunun açılışının da yapılacağını ifade etti.