Bolat Çifti, taraftardan özür diledi

TFF 2.lig Kırmızı grupta zirveye kurulan, ancak 10. Haftada oynadığı rakibine averajla koltuğu kaptıran İskenderunspor’un Kulüp Başkanı Hakan Bolat, yenilgi dolayısıyla turuncu mavili camiadan özür diledi. İskenderunspor’un cefakar taraftarları Yeni Hatay Stadı’nda oynanan karşılaşma öncesi ve sonrası Kulüp Başkanı Hakan Bolat ve Başkanvekili Melike Özdemir Bolat’a sevgi gösterilerinde bulunarak, her zaman takımın yanında oldukları mesajını verdi.

1-0’lık mağlubiyetle sonuçlanan Karacabey Belediyespor yenilginin ardından da Mehmet Kurt Tesisleri’ne giden turuncu mavili taraftarların sevgi gösterilerine kayıtsız kalmayan Başkan Bolat, ‘Hiç kimse merak etmesin, kısa zamanda toparlanacağız” dedi.

İskenderun Spor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, “Sevgili taraftarlarımız, İlk Yarı Karacabey Belediye’nin üstün oynadığı, ikinci yarı da bizim üstün oynağımız maçta maalesef mağlup olduk . Karacabey Belediyespor’u tebrik ederim. Cumartesi olmasına rağmen maça gelip 90 dakika hiç susmayan vefakar taraftarımıza canı gönülden teşekkür eder ve bu mağlubiyet den dolayı özür dilerim .Hiç kimse merak etmesin ki: toparlanacağız ve daha iyisini Allah’ın izniyle yapacağız” dedi.