Altın gibi başkan!

Arsuz Kamu Güvenliğini Geliştirme Derneği Başkanı Mehmet Altun, ilçe emniyet müdürlüğünün araç filosunu genişletmek amacıyla iş insanlarını biraraya getirdiği yemekte, teşkilatın daima yanında olduğunu bir kez daha hissettirdi. Emniyet ve asayiş hizmetlerinde huzur ve güvenliğin tesisini daha iyi sağlamak ve vatandaşlara daha hızlı ulaşabilmek amacıyla ihtiyaç duyulan araç takviyesini yapabilmek amacıyla düzenlenen program oldukça samimi bir atmosferde gerçekleşti.

Başkan Altun’un örnek ev sahipliğinde, Sahil Sefa Restoran’da düzenlenen yemeğe Arsuz Emniyet Müdürü Hasan Gün, AK Parti Arsuz İlçe Başkanı ve Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Nal, Gökmeydan eski Belediye Başkanı Necim Bozkurt, İlçe Tarım Müdürü Serkan Yılmaz ile Arsuzlu çok sayıda işadamı katıldı.

Arsuz Kamu Güvenliğini Geliştirme Derneği Başkanlığı görevini üç dönemdir başarıyla yürüten Mehmet Altun, yardımlaşma yemeğine katılan tüm dostlarına teşekkür ederken, “Arsuz’un huzur ve güvenliği için geceli gündüzlü çalışan Emniyet Müdürü Hasan Gün’ün şahsında bütün teşkilatına teşekkür ederim. Türkiye’nin en gözde ilçelerinden biri olan turizm ve tarım kenti Arsuz’da emniyet teşkilatımızın araç ihtiyacının karşılanması için hazırladığımız yemek programının büyük ilgi görmesinden de ayrıca mutluluk duydum. Bir çok dostumuzu da davet etmeyi ihmal ettiğimiz için üzgünüm. Arsuz sevdalısı tüm dostlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Emniyet Müdürü Hasan Gün de, teşkilatın araç ihtiyacına katkı sunmak için davete icabet eden tüm hayırseverlere teşekkür etti.