Burası İskenderun aşkının turuncu-maviye büründüğü nokta!

İskenderunspor tarihinde kulübün lisanslı ürünlerinin satışa sunulacağı ilk store mağazası törenle hizmete girdi. Taraftarların takımın lisanslı ürünlerine daha kolay ulaşabilmesine de imkan sunacak olan Savaş Mahallesi 47. Sokak’taki mağazanın açılışı kulüp yöneticileri, futbolcular, protokol, iş, spor ve siyaset camiası ve İskenderunsporlu taraftarları turuncu – mavili renklerde buluşturdu.

Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel ve Suzan Şahin, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Yılmaz, Atsiad Başkanı Mithat Ceritbilmez, İskenderun Gazeteciler Derneği Başkanı Diyap Atar, Yükseliş Koleji Yönetim Kurulu Başkanı  Nuri Üysen’in katıldığı açılışta konuklarıyla yakından ilgilenen İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, takıma destek olan ve mağazanın açılışına katılan herkese teşekkür etti.

Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel ile Suzan Şahin, İskenderunspor’a destek çağrısında bulunurken, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek de takımın ilçenin markası olduğunu belirterek, her branşta lisanslı futbolcu sayısının çoğaltılması temennisinde bulundu.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Sarıseki mahallesindeki stadın Ocak ayına yetiştirilmesi yönünde girişimlerde bulunduklarını belirtirken, kente, takıma ve taraftarlara yakışır bir stadyum yapma gayreti içerisinde olduklarını ifade etti.

İskenderunspor Başkan Vekili Melike Özdemir Bolat, Hatay Milletvekili Suzan Şahin’e Turuncu Mavili forma hediye ettiği açılışta kurdele kesiminin ardından davetlileri mağazayı gezerek turuncu-mavili ürünleri inceledi.