Kelimelerin yetersiz kaldığı bir ölüm!

Trabzon’da meydana gelen kazada Payas Şehit Abdullah Tayyip Olçok Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Mehmet Güngörmüş, eşi ve 2 çocuğu ile birlikte hayata veda etti.

Rize istikametinden Trabzon istikametine gitmekte olan 31 ADS 672 plakalı otomobilin sürücüsü Mehmet Güngörmüş (32) Arsin ilçesi Yanbolu mevki Özel Trabzon Bakımevi karşısında kontrolünü kaybederek önce yol kenarındaki çöp konteynerine çarptı, ardından yoldan yaklaşık 50 metre yüksekten şarampole uçtu.

Kazada sürücü Mehmet Güngörmüş ile oğulları İnayet Ömer (6) ve Yavuz Selim Güngörmüş (3) ağır yaralanırken, eşi Emine Güngörmüş (27) ise kaza yerinde hayatını kaybetti. Kaşüstü Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan baba Mehmet Güngörmüş ve oğulları İnayet Ömer Güngörmüş ile Yavuz Selim Güngörmüş tedavi gördükleri hastanede hayatlarını kaybetti.

Hatay’dan Rize’ye tatile gelen ve dönüş yolunda trafik kazası sonucu hayatlarını kaybeden 4 kişilik aileden geriye Rize’deki tatillerinde cep telefonları ile çekildikleri fotoğraflar kaldı.

Okulda tören düzenlendi

Dün meydana gelen elim kazada hayatını kaybeden Payas/Şehit Abdullah Tayyip Olcok Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Mehmet Güngörmüş ve ailesi için okulda tören düzenlendi. İlçe milli eğitim müdürü, şube ve okul müdürleri, veliler ve öğrencilerin katılımıyla düzenlenen törende Güngörmüş Ailesi’nin ruhuna Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi.