Beşiktaş’a yürekten bağlı olmak böyle birşey!

İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal, BJK kongre üyeliği kabul edilen 22 taraftarlarına üyelik belgelerini takdim etti.  Beşiktaş Kongre Üyesi olarak başvurusunu yapan ve üyeliği kabul edilen 22 yeni üyeye belgelerini takdim eden Başkan Sedat Uysal ve yönetimi, yeni üyelerin Beşiktaş camiasına hayırlı-uğurlu olmasını diledi.

Aralarında Yükseliş Koleji  Genel Müdürü Aykut Davut Öktem’in de olduğu Beşiktaş’a yürekten bağlı 22 taraftar da, kongre üyeliklerinin kabul edilmesinden duydukları mutluluğu dile getirirken,  Beşiktaş’ın yeni zaferlerinde ve her koşulda takımın yanında olacaklarını ifade etti.

Başkan Uysal, daha sonra yeni üyeler Hande Esin Kuran, Berrin Canlı, Selim Çam, Gökhan Kansu, Ahmet Sabri Keskin, İsmail Oktar, Metin Kara,  İsmet Kulu, Berk Keser, Ali Çapar, Aydın Çapar, Esra Kan, Metin Çakıcı, İsmail Darfoğlu, Fehmi Keskin, Eren Genç, Erdinç Kayı, Galip Diken, Bircan Ateş, İrfan Kurucu, Tufan Toğuç ile Olcay Potur’a kartlarını verip, hepsiyle ayrı ayrı hatıra fotoğrafı çektirdi.