İskenderun’un huzuru için 7/24 görevdeler

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, teşkilatın kuruluşunun 196. Yılı ve 1-7 Eylül Zabıta Haftası dolayısıyla Atatürk Anıtı’na çelenk sunduktan sonra İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’i ziyaret etti.

Zabıta ekiplerinin şehir turu atması ve Atatürk’ün manevi huzuruna saygı çelengi sunulmasının ardından Zabıta Müdürü Bekir Aksoy, yaptığı konuşmada üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştıklarını belirterek, bütün personelinin Zabıta Haftasını kutladı.

“Görev başındayız”

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Bekir Aksoy, zabıtaların 24 saat esasına göre halkın esenliği, sağlığı ve huzuru için görev başında olduğunu belirterek, “Zabıta personellerimiz her zaman belediyemizin aynası olmuştur. Bu yıl Zabıta Teşkilatımızın kuruluşunun 196. Yılını kutlamaktayız. Şehir içindeki düzenlemeleri, esnaf kontrollerimizi, bize düşen ne tür görev varsa en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi.

Törene katılan İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal da zabıta personelinin haftasını kutlayarak, ekiple birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Zabıtaya teşekkür

Daha sonra Zabıta Müdürü Bekir Aksoy ve beraberindeki heyet Zabıta Haftası dolayısıyla ziyaret ettikleri Kaymakam Demiryürek’e hayırlı olsun dileklerini de ileterek, yeni görevinde başarılar diledi ve günün anısına Türk Bayrağı hediye etti.

Kaymakam Demiryürek de Zabıta Haftası münasebetiyle ziyarete gelen Zabıta Müdürü Bekir Aksoy ve personeline teşekkür ederek, haftalarını kutladı ve çalışmalarında başarılar diledi.