Kaymakam Gökpınar’ın kulağı vatandaşta

Göreve başladığı günden itibaren halkın içinde, sorunları çözmek adına ortaya koyduğu çabayla dikkat çeken Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar’ın Karaağaç Şarkonak ve Cumhuriyet Mahallesi ziyareti halk buluşmasına dönüştü.

Vatandaşlarla diyaloğu, halkla iç içe duruşu ve samimiyetiyle gittiği her yerde ilgiyle karşılanan Kaymakam Gökpınar, Karaağaçlıların sesine kulak verdiği buluşmada kendilerine iletilen her talebin önemli olduğunu dile getirdi.

Mahalle ziyaretlerinde muhtarların ve vatandaşların istek, öneri ve şikâyetlerini dinlediklerini anlatan Kaymakam Gökpınar, “İlçemizde mahallelerimizin mevcut sorunlarını yerinde gözlemliyor, sorunları yerinde tespit ediyoruz. Mahallelerimizin eğitim, sağlık, kamu hizmetleri ve birçok konuda mevcut problemlerini zamanında ve yerinde çözmek adına yaptığımız ziyaretlerde edindiğimiz bilgiler ve ihtiyaçlara göre gerekli talimatları veriyoruz” dedi.

Kaymakam Gökpınar, Karaağaç Şarkonak ve Cumhuriyet Mahalle muhtarlarından mahallelerin genel durumu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra, vatandaşları dinledi.

Mahalle ziyaretlerinin ardından Kaymakam Gökpınar, babası vefat eden Karaağaç Konarlı Muhtarı İbrahim Deveci ve ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Gökpınar’a ziyaretlerinde İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, İlçe Tarım Müdürü Serkan Yılmaz, İlçe Nüfus Müdürü Muzaffer Kaba ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdür Vekili Murat Dora  eşlik etti.