‘Bir İstanbul Masalı’ bitti, İskenderun Masalı başlıyor!

Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, 5 yıllık görev süresinin ardından İskenderun’a törenle uğurlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı ve Resmi Gazete’de yayınlanan kararname İskenderun Kaymakamlığı görevine atananan Kaymakam Demiryürek için Üsküdar Belediyesi’nin Burhan Felek Köşkü’nde düzenlediği veda yemeği adeta vefa yemeğine dönüştü. İstanbul Milletvekilleri, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Kadıköy Kaymakamı Mustafa Arslan ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen başta olmak üzere İstanbul il ve Üsküdar ilçesinden birçok üst düzey özel ve kamu yöneticilerinin katıldığı yemek adeta sevgi seline dönüştü. 

Kaymakam Demiryürek, İstanbullulara yaptığı veda konuşmasında “Göreve başladığım ilk günden itibaren karşılıklı güven ve işbirliği içerisinde, ahenkli bir çalışma ortamı kurduğum sayın valilerim, Üsküdar’a daha iyi nasıl hizmet ederiz derdi ile hareket ettiğimiz belediye başkanıma, kıymetli kamu görevlilerine, üniversitelerimizin rektörlerine, siyasi partilerin, sivil toplum kuruluşlarının değerli temsilcilerine, belediye meclis üyelerimize, muhtarlarımıza , kıymetli ekibime ve Aziz İstanbul’un fethini gören Üsküdar’ın kıymetli sakinlerine çok teşekkür ederim. Yeni görev yerim olan İskenderun’a gitmek üzere Üsküdar’dan ayrılıyorum. Allah’a ısmarladık” dedi.

Üsküdar Kaymakamlığı da İskenderun’a tayin olan Demiryürek için bir veda paylaşımı yaptı. Twitter hesabından yapılan paylaşımda Demiryürek’in görüntüleri bir dönemin sevilen dizilerinden Bir İstanbul Masalı’nın müziği eşliğinde paylaşıldı. Üsküdar Kaymakamlığı videoyu “Yolunuz açık olsun Sayın Kaymakamımız” mesajıyla paylaştı.