Aşure’nin tadı Arsuz’da yayıldı!

Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar Muharrem Ayı’nın 10. Günü’ne denk gelen Aşure Günü’nde vatandaşlara aşure ikramında bulunarak, farklılıkların ahenk içinde yaşadığı ilçedeki dayanışmaya katkı sundu.  Arsuz Belediye Başkanı, kurum amirleri, STK temsilcileri, dini kanaat önderleri ve vatandaşların katıldığı etkinlikte, tencereler dolusu aşurenin başına geçerek, vatandaşlara kendi elleriyle aşure ikram eden Kaymakam Gökpınar, hem Muharrem ayının, hem de birlik, dayanışma ve paylaşma duygularının önemine dikkat çekti.

Arsuz Kaymakamlık Bahçesinde düzenlenen aşure ikramında birliğimizin, dirliğimizin ve beraberliğimizin devamı için temennilerde bulunan Kaymakam Gökpınar, birbirinden farklı tatları aynı kazanda buluşturan aşure gibi, farklılıkların zenginlik olduğu ilçede birlikte yaşamanın da güzelliğiyle herkesin Muharrem Ayı’nı kutladı ve Hz. Hüseyin ve Kerbela şehitlerini rahmetle andı.

Dayanışma, paylaşma, birlik ve beraberliğin simgesi olan Aşure Günü’nde gerçekleştirilen etkinliğe katılan vatandaşlar da bu anlamlı hareket için başta Kaymakam Hasan Gökpınar olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.