Hatay’ın en büyük millet bahçesi Hassa’ya

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hassa’nın gelişmesine yönelik çalışmalar kapsamında 77 dönüm arazi üzerine millet bahçesi yapım çalışmasının başladığını duyurdu. Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş ile birlikte Bakan Yardımcısı Fatma Varank ile görüşen Milletvekili Yayman, Hatay’ın en büyük bahçesi olacak olan projenin bakanlıktan onaylandığını, çalışmaların en kısa zamanda başlayacağını dile getirdi.

Hassa Millet Bahçesi’nin 2023 seçimleri öncesi vatandaşların hizmetine sunulmuş olacağını ifade eden Yayman, “Hassa Tüneli açıldığında Hatay’ın en stratejik ilçelerinden biri olacak olan Hassa’da, millet bahçesi yörenin gelecek 50 yılına hitap edecek. Seçim döneminde söz verdiğimiz bir esere daha başlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Bakanımız Murat Kurum’a sonsuz teşekkür ederiz” dedi.

Hatay Milletvekili  Hüseyin Yayman’ın Hassa’nın sorunlarıyla birebir  ilgilenip çözüm ürettiğini belirten Başkan Karataş da,“ Millet Parkımız Hassa’ya hayırlı ve uğurlu olsun. Bir sözümüzü daha yerine getirmenin mutluluğu  içerisindeyiz. Hassa’ya gelen her hizmette büyük katkısı olan Milletvekilimiz Hüseyin Yayman’a, Millet  Parkı konusunda da gayretlerinden dolayı Hassa halkı adına teşekkür ediyorum. Çok kısa sürede tamamlayıp,  Hassa’mızın hizmetine açacağız” dedi.