‘Şehrin çocukları’na ‘Özel’ ziyaret!

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ile birlikte Yıldırımtepe Mahallesi’ndeki spor tesislerinde gönüllü eğitimciler tarafından futbol eğitimi alan şehrin çocukları ile bir araya geldi.

Sentetik sahada Emrah Ceren’in gönüllü olarak düzenlediği ‘Şehrin çocukları’ isimli futbol etkinliğinde geleceğin sporcuları ile biraraya gelen Başkan Tosyalı ve Milletvekili Özel, meşalelerle  ve görsel bir şölenle karşılandı.

Milletvekili Abdülkadir Özel ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya yaptıkları çalışmalardan bahseden Emrah Ceren, bölgede bulunan çocukların spora yönelmeleri için uğraştıklarını belirtirken, Başkan Tosyalı’dan sahanın ışıklandırılmasını talep etti.

Şehrin gençlerine hizmet etme noktasında ellerinden gelini yapmaya çalıştıklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, burada gördüğü manzaradan çok etkilendiğini ifade etti. Çocukların spor sahalarında olmasının ve aktivitelere katılmasının çok önemli olduğunu ifade eden Tosyalı, “Belediye olarak şehrin birçok yerine sosyal tesisler yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Buranın ışıklandırılması konusunda şimdi talimat veriyorum ve hemen yapılacak” dedi.

Ak Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel ise de mahallenin çocuklarıyla birlikte olmaktan son derece mutluluk duyduğunu vurgulayarak, etkinlikten ve gençlere verdiği destekten dolayı Emrah Ceren’e teşekkür etti.

Bir cevap yazın