Kongreye İskenderun’dan tam destek

Öz Çelik İş Sendikası’nın 15. olağan genel kurulunda mevcut başkan Yunus Değirmenci güven tazeledi. Ankara Green Park Otel’de gerçekleşen kongrede delegelerin oyları ile bir kez daha genel başkanlığa seçilen Değirmenci’ye İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ve yönetimi büyük destek verdi.

İkinci tur seçimlerinde rakibine üstünlük sağlayarak yeniden genel başkanlığa seçilen Değirmenci, üst kurul delegelerine hitaben yaptığı konuşmada, “Rakibimiz ‘Biz kazanacağız’ diyordu, ama biz ‘Hak-iş kazandı, Öz Çelik İş kazandı, emekçi kazandı’ diyoruz. Yarından itibaren tüm üyelerimizi kucaklamak için yollara düşeceğiz. Hepsi bizim kardeşimiz. Oy verenler ile vermeyenler arasında hiçbir fark yok bizim için. Büyük bir sorumluluğu omuzlarımıza yüklediniz. Bu sorumluluğu birlikte taşıyacağız. Ben her bir üyeme ve delegeme teşekkür ediyorum.” Dedi.

İki günlük yorucu maraton sonrası kazananın Öz Çelik İş Sendikası olduğunu ifade eden emekçiler ise Genel Başkan Değirmenci’yi büyük bir coşku ile selamlarken, Değirmenci ve ekibinin yanında omuz omuza mücadele edeceklerini dile getirdi.

Bir cevap yazın