İskenderun hep şampiyon!

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 36’ncısı düzenlenen Erhan Aksay EXPO Futbol Turnuvası’nın Körfez Grubu şampiyonu İskenderun 5 Temmuz Spor oldu. Karaağaç Spor Tesisleri’nde oynanan ve oldukça zevkli ve çekişmeli geçen final müsabakasında İskenderun 5 Temmuz Spor,  Erzin Belediye Veteranlar Takımı’nı 3-2 mağlup ederek, şampiyonluğa uzanan takım olmayı başardı.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, HBB 2. Bölge Koordinatörü Serhat Beydilli, HBB 2. Bölge Müdürü Selçuk Güllü, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Ferit Gündel, Erzin İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hanifi Demirkıran, Erzin İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Kenanoğlu’nun izlediği karşılaşmada şampiyon İskenderun 5 Temmuz Spor’un 3 golünü de Evren Kalaç, Erzin Belediye Veteranlar takımının gollerini ise İsmet Karadurmuş ile Emre Ertaç attı.

Dereceye giren takımlara ödüllerini protokol üyeleri takdim ederken, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da şampiyon İskenderun 5 Temmuz Spor’a baklava ikramında bulundu. Başkan Tosyalı, karşılaşma öncesi final oynayan her iki takıma da başarılar diledi.

Bir cevap yazın