Türkiye aşkına, İskenderun aşkına!

Hatay Vali Yardımcısı ve İskenderun Kaymakam Vekili Erhan Günay, beraberindeki protokol heyetiyle birlikte 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Şehitlik Ziyareti’nin ardından, 15 Temmuz Gazisi Kadir Bolattürk ve ailesini ziyaret etti.

İskenderun Şehitliği’nde gerçekleştirilen törende Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere şehadete intikal eden tüm aziz şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunulmasının akabinde İstiklal Marşı okundu.

Rütbelerin en üstünü olarak addedilen “şehitlik” mertebesine erişen aziz şehitlerimizin ruhuna izafeten Kur’anı Kerim tilavetinin ardından İskenderun İlçe Müftü Vekili Reşit Yıldız’ın eşliğinde ülkemizin ve milletimizin bekası için dua edildi.

Vali Yardımcısı ve İskenderun Kaymakam Vekili Erhan Günay, şehitlerimizin kabirlerini tek tek ziyaret ederek, baş uçlarına karanfil bırakmasının yanı sıra muhterem aileleriyle de yakından ilgilenerek acılarını paylaştı.

Türkiye aşkına teşekkürler

Daha sonra 15 Temmuz Gazisi Kadir Bolattürk ve kıymetli ailesi ile sohbet ortamında bir araya gelen Vali Yardımcısı ve Kaymakam Vekili Erhan Günay, Türkiye aşkına, milli ve manevi değerleri uğruna gösterdiği fedakarlık dolayısıyla teşekkür ederek, ailenin herhangi bir istek yada ihtiyaçları olup olmadığı yönünde sohbet etti.

Şehit ve gazi aileleri ile bayramın maneviyatının da paylaşıldığı ziyarette ayrıca aziz şehitlerimiz ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerin ruhuna izafeten Kur’an-ı Kerim de okundu.

Söz konusu ziyaretlerde; Vali Yardımcısı ve İskenderun Kaymakam Vekili Erhan Günay’a AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, 39’uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Tutucu, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Murat Fırat, İSTE Rektör Vekili Prof. Dr. Gökhan Gündüz, 39’uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanı Yardımcısı ve Şehit Teğmen Ahmet Tor Kışlası Komutanı P. Kurmay Albay Serdar İpekoğlu, Sahil Güvenlik Doğu Akdeniz Grup Komutanı SG Yarbay Oğuz Emre Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yusuf Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Müftü Vekili Reşit Yıldız, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yılmaz Balaman ve SYDV Müdürü Erkan Kaya da eşlik etti.

Bir cevap yazın