Şehit Gülşah’ın adı yeğenlerinde yaşıyor

Fetullahçı Terör Örgütü(FETÖ)’nün 15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminde Ankara Gölbaşı’nda şehit düşen komiser yardımcısı Gülşah Güler’in annesi, evlat acısını kızının adını taşıyan 2 torunuyla hafifletmeye çalışıyor.

Darbecilerin Gölbaşı’ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığı’na yaptığı bombalı saldırıda henüz 24 yaşındayken şehit olan kızının hatırasını, eşyaları ve fotoğraflarıyla süslediği odasında yaşatmaya çalışan anne Emine Güler, evlat özlemini de kızının adını taşıyan, şehidin ağabeyi Reşit Güler’in 6 ve kız kardeşi Büşra Güler’in 1 yaşındaki çocuklarıyla ilgilenerek gidermeye çalışıyor.

Kızına özleminin dinmediğini, torunlarıyla ilgilenmenin kendisine iyi geldiğini aktaran Güler, “Torunlarım bana çok iyi geliyor. Gülşah’ımın kokusu torunlarımda var. Onları kokluyor, seviyorum. Benim için kızımdan ayrı kalmak çok zor. Her zaman onunla konuşuyorum. Kızımı birden kaybetmek çok zor. Allah kimseye yaşatmasın, yapanların da yanına koymasın. Rabbim ülkemize de bir daha 15 Temmuz’u yaşatmasın” dedi.

Yeğeni, şehit halası gibi komiser olmak istiyor

Kızının, 6 yaşında olan yeğeni için biberon aldığını ancak onun doğumunu göremediğini anlatan Emine Güler, “Kızım şehit olduğunda yeğeni annesinin karnındaydı. Yeğeninin biberonunu dahi kendisi almıştı. Şimdi torunum Gülşah da halasının izinden yürümek, onun gibi komiser olmak istiyor” diye konuştu.

Yeğen Gülşah Güler de halasını hiç göremese de onu sevdiğini dile getirerek, “Halamı hep rüyalarımda görüyorum. Her gece bana sarılıp öpüyor. Ben de onun gibi komiser ve ressam olmak istiyorum. İyi ki Gülşah halam var” diye konuştu.

Bir cevap yazın