vali Doğan, huzurun bekçileriyle bayramlaştı!

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Kurban Bayramı münasebetiyle ülkenin huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla gece gündüz görev başında olan jandarma ve emniyet güçleriyle bayramlaştı. Vali Doğan, bayramlaşma töreni öncesi Hatay İl Emniyet Müdürlüğü Polis Evi’nin ardından Hatay İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ederek güvenlik güçleriyle bir araya geldi.

Hatay İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş tarafından karşılanan Vali Rahmi Doğan, “Mesai mefhumu gözetmeden ülkemizin güvenliği için gece gündüz görevinin başında olan tüm emniyet güçlerimizin bayramını kutluyor, görevlerinizde kolaylıklar diliyorum” dedi.

Daha sonra İl Jandarma Komutanlığı’nda düzenlenen bayramlaşma törenine katılan ve jandarma teşkilatı mensupları ile vatani görevini yapmakta olan erlerimizle tek tek bayramlaşan Vali Doğan burada Hatay İl Jandarma Komutanı Albay Emrullah Büyük tarafından karşılandı.

Görevi başında olan jandarma ve emniyet güçlerine görevlerinde kolaylıklar dileyen Vali Rahmi Doğan, “Her şartta ve her koşulda cansiperane görev yapan Jandarma Teşkilatımızın ve vatani görevlerini yapmakta olan erlerimizin Kurban Bayramını kutluyor, hayırlı görevler diliyorum” dedi.

Bayramlaşma programlarında Vali Doğan’a, Hatay Milletvekilleri İsmet Tokdemir, Mehmet Güzelmansur, Serkan Topal, Garnizon Komutanı Albay Halit Erbaş, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Adnan Özkaya, Vali Yardımcısı Erhan Günay, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, İl Jandarma Komutanı Emrullah Büyük ve 2. Hudut Alay Komutanı Tayfun Çağan eşlik etti.

Devletimizin bütünlüğü, milletimizin can ve mal güvenliği için büyük fedakârlıklar içerisinde görev yapmakta olan Jandarma ve Emniyet teşkilatımızın mensuplarıyla bayramlaşan Vali Doğan, daha sonra Hatay Valiliği bahçesinde düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

Bir cevap yazın