Muhasebeciler, İGC’yi ziyaret etti

İskenderun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası(İSMO) Başkanı İbrahim Kaynar, yeni yönetimi ile birlikte İskenderun Gazeteciler Cemiyeti(İGC)’ni ziyaret ederek, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

İGC’de ülke ve yerel gündem üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirilen ziyarette, İSMO Başkanı İbrahim Kaynar gazetecilerin zor ve yorucu bir meslek hayatları olduğuna dikkat çekti.

Başkan Kaynar, hükümetin enflasyona acilen müdahale etmesi gerektiğini belirterek, “Şu anda çok ciddi ekonomik sıkıntı yaşanıyor. Bu süreç içerisinde biz Muhasebe ve Mali Müşavirler Odası Üyeleri de sıkıntılar yaşamaktayız. Şu anda oda olarak fiyat güncellemesi yapmak için çalışmalarımızı başlattık. Yapılan tüm zamlar bizleri de ciddi etkiliyor. Asgari ücretin yükselmesi çalışan işçiye fayda sağlıyor, ancak işverene ciddi sıkıntı… Bu konuda Hükümetin birçok kalemde düzenlemeye gitmesi gerekiyor, aksi takdirde birçok insan işsiz, işverenler de işçisiz kalacak. Çünkü bir işçinin maliyeti çok yüksek ve bu konuda acil çözüm lazım” dedi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İGC Yönetim Kurulu Başkanı Diyap Atar ise, göreve yeni gelen İSMO yönetimini tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Bir cevap yazın