Eda Söyler, Asaşspor bünyesinde

Asaş Filtre Sanayi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Asaşspor Futbol Okulu’nda görevlendirilen Antrenör Eda Söyler, tecrübelerini genç yeteneklerle paylaşacak. Geleceğin futbolcularının daha da iyi şartlarda spor yapabilmeleri için desteğini sürdüren Asaş Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Göçmen, ile birlikte sözleşmeye imza atan Antrenör Eda Söyler, minik sporcuların futbol hayatına katkı sağlayacağı için çok mutlu olduğunu söyledi.

İskenderun Belediyesi Sahil Spor Kompleksi’nde Antrenör Halit Ersoy’a yardımcı antrenör olarak görevlendirilen Eda Söyler, çocukları çok sevdiğini, güzel bir ekiple, güzel kalpli çocuklarla, çok daha güzel işler başaracaklarına inandığını ifade etti.

Öğretici kadrosuna bayan antrenör olmasını  önemsediğini anlatan Başkan Zeki Göçmen de, Eda Söyler’e Asaşspor’a hoş geldin diyerek, başarılar diledi.

Kulüpten yapılan açıklamada ise “Asaş Filtre Yönetim Kurulu aynı zamanda kulüp Başkanımız Zeki Göçmen’in verdiği destek sporcularımız arasında sevinçle karşılandı. Asaşspor Futbol Okulumuza kadın antrenör desteği gelişimi ve yeniliği destekleyen, futbol okulumuza dahil olan Eda Söyler antrenörümüze hoş geldin diyor başarılar diliyoruz” denildi.

Bir cevap yazın