Oruç Reis öğretmenlerine tatil yok!

İskenderun’a bağlı Yunus Emre Mahallesi’nde 2021 yılında açılan Oruç Reis İlkokulu’nun dinamik ve çalışkan kadrosu tatilde de çalışmalarını sürdürüyor. Seminer haftası boyunca okula gelen Oruç Reis İlkokulu öğretmenleri ve idarecileri, hem gelecek eğitim öğretim yılına hazırlık, hem öğrencilerin ilgisini çekmek, hem de okulu daha çok sevmelerini sağlamak okul duvarlarını sosyal mesaj içerikleriyle dola görsellerle süsledi.

Kendilerini her zaman teşvik eden, fikirlerine değer veren ve destekleyen okul idaresine teşekkürlerini ileten Oruç Reis İlkokulu öğretmenleri, okulun girişini sanat sokağına dönüştüreceklerini, rehberlik odaları ve İngilizce sınıfı için de yaratıcı fikirlerinin olduğunu belirterek, fikirlerini hayata geçirmek için heyecanla çalıştıklarını dile getirdi.

Bu çalışmayı ülkemizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş olur” sözünden ilham alarak başlattıklarını ifade eden Okul Müdürü Mehmet Suat Saner Ündan, “İdealist öğretmenler her zaman başarılı öğrenciler yetiştirirler. Başarılı öğrenciler yetiştirmek için yaz tatilinde bile okullarını yalnız bırakmayan, özverileri ile büyük alkışı hakeden kıymetli öğretmenlerimize ve okul müdür yardımcımız Fikret Yamen’e teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıllarda, gerek ulusal, gerekse uluslararası projelerle okulumuz İskenderun’un en başarılı okulu haline getirmek için çabalayacağız” dedi.

Bir cevap yazın