Hatayspor’a Fildişi Sahilleri’nden transfer

Süper Lig temsilcimiz Atakaş Hatayspor, 19 yaşındaki Kanadalı forvet oyuncusu, Nanook F.C. Akademi’de 11 numarayı terleten Fildişi Sahilleri Oyuncusu Hamed Enzo’yu kadrosuna  dahil etti.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Atakaş Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, A. Hatayspor’un kadrosuna katılan yeni sporcuları Hamed Enzo ile basın toplantısı gerçekleştirdi.

World17 katkılarıyla bir araya gelen Nanook F.C. ve Hatay Büyükşehir Belediyesi anlaşma yaparak Hamed Enzo ile 3 yıllık sözleşme yapılacağını açıkladı.

Nanook Klüp ve Word17 Group Yönetim Kurulu Başkanı Adam Evren Garipoğlu, Word17 Akademi kanalıyla Hatayspor’un başarılarına başarı katmak amacıyla ilerleyen zamanlarda da sporcu sunacaklarını söyledi.

Hatayspor olarak kendilerine büyük hedefler koyduklarını, takımı daha da güçlendirmek ve emin adımlarla geleceği inşa etmeye gayret gösterdiklerini belirten Başkan Lütfü Savaş ise, “Hatayspor olarak öncelikle kendimizi Süper Lig’de ispat etmemiz ve kalıcı olduğumuzu göstermemiz gerekiyordu. Çok şükür iki yıldır Süper Ligdeyiz. Birinde 6. birinde de 12. olarak ligi tamamladık.  Biz artık daha kaliteli ama daha ekonomik bir futbol takımı yapmak ve Hatay’ımızın ve ülkemizin geleceğine katkı sağlamak istedik. Bu nedenle bir kardeşimizi Hatayspor bünyesine katmaya karar verdik. Ekonomik ama gelecek adına umut vadeden futbolcuları bünyemize katmaya devam edeceğiz. Yurtiçi ve yurtdışından pahalı futbolcu almaktansa kaliteli, gelecek vadeden ve bize katkı sağlayacak futbolcuları tercih ediyoruz” dedi.

Yeni transfer Hamed Enzo da Hatayspor’da oynayacağı için mutlu olduğunu ve takımının başarısı için elinden geleni yapacağını belirterek, “Ümit ediyorum ki bu yeni bir başlangıç olacak. Birlikte çok iyi şeyler başaracağımıza eminim. Benim katkılarımla takımın daha ileriye gideceğine inanıyorum” dedi.

Açıklamanın ardından Atakaş Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, Hamed Enzo’ya Hatayspor forması hediye etti.

Bir cevap yazın